Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Helpotusta ajanvarausjärjestelmän valintaan

 

Helpotusta ajanvarausjärjestelmän valintaanSuomalaisjohtoisen DigitalBooker ajanvarausjärjestelmän kotisivuilla on julkaistu mainio artikkeli ajanvarausjärjestelmän valitsemiseksi. Artikkelissa syvennytään järjestelmän valintaa helpottaviin kriteereihin sekä asioihin, joita järjestelmiä vertaileva ei välttämättä heti tulisi ajatelleeksi.

Ajanvarausjärjestelmä on yhä keskeisempi osa palveluyrittäjien sähköistä näkyvyyttä ja lähes kaikilla aikaansa seuraavilla yrityksillä on tänään kotisivut, joiden tarkoituksena on luoda näkyvyyttä verkossa. Nettinäkyvyyden lisäksi yhä useampi on löytänyt verkossa mainostamisen, jonka myötä asiakkaat löytävät yrityksen tiedot. Palveluyrittäjien viimeinen askel on kuitenkin mahdollistaa myynti, ja paras tapa tehdä tämä on mahdollistaa, että asiakkaat voivat ostaa palvelun suoraan nettisivuiltasi. Tällä tavalla poistetaan ylimääräinen vaiva, joka asiakkaalle aiheutuu puhelimeen tarttumisesta ja vieläpä yrityksen aukioloaikojen puitteissa. Ajanvarausjärjestelmä antaa asiakkaalle myös mahdollisuuden itse selata aikoja yrityksen määrittelemien ehtojen puitteissa ja valita palvelut ja ajankohdat, jotka sopivat hänelle parhaiten.

DigitalBooker Oy:n sivuilla olevan artikkelin on kirjoittanut yrityksen perustajajäsen ja toimitusjohtaja Fredrik Rönnlund. Vaikka artikkelissa keskitytään kauneusyrittäjien ajanvarausjärjestelmän valintaan, niin artikkeli pätee myös urheiluyrittäjien sekä muiden ajanvarausta miettivien yritysten tapauksessa.

Lue koko artikkeli täällä.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Artikkelit Artikkelit Helpotusta ajanvarausjärjestelmän valintaan