Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa heti, 18.5.2012

Kauneudenhoidon ammattilaisille uusi verkkomedia - Komedo.fi

Jari, Komedo.fi päätoimittajaMaaliskuussa 2012 avattu Akkukahva Median omistama Komedo.fi on kauneudenhoitoalan ammattilaisille, opiskelijoille sekä alasta kiinnostuneille kuluttajille kohdistettu verkkosivusto. Sivuston tavoitteena on toimia Suomen johtavana, riippumattomana kauneudenhoitoalan verkkomediana, josta kävijät voivat lukea alan viimeisimmät uutiset, tapahtuma- ja koulutustiedot Suomesta ja ulkomailta.

Kauneudenhoitoalan kehittymistä Suomessa yli kymmenen vuotta läheltä seurannut Jari Kannela havaitsi, ettei Suomessa ole olemassa kauneudenhoidon ammattilaisille tai ammattiin opiskeleville tarkoitettua jäsenyyksistä tai asiakkuuksista riippumatonta palvelua, mistä selviäsi mitä alalla tapahtuu kotimaassa tai ulkomailla. Lisäksi alan ammattilaisten välillä tapahtunut käytettyjen laitteiden ja tarvikkeiden kauppa oli pirstaloitunut useiden verkossa toimivien pääsääntöisesti kuluttajille suunnattujen osto-myynti-vaihtopalstojen sekä huutokauppamaisten sivustojen sisälle eikä alalla työskenteleville täten ollut omaa vain heille kohdennettua ilmaista kauppapaikkaa.

Uutisia ja tapahtumia kotimaasta sekä ympäri maailman

Ulkomaiden tapahtumien ja uutisten lähteinä Komedo.fi käyttää noin neljääkymmentä eri kontaktia ympäri maailman. Osa kontakteista on yksittäisiä alan ammattilaisia ja osa taasen Komedo.fin tapaisia verkkosivustoja. Kotimaisten uutisten lähteinä Komedo.fi tulee nojautumaan ensisijaisesti alalla toimiviin yrityksiin ja yhteisöihin ja niiden lähettämiin tiedotteisiin. Sivustolla julkaistaan yrityksien lähettämien tietojen perusteella uutisia esimerkiksi uusista maahantuonneista, tuote- ja laiteuutuuksista, muuttuneista liiketiloista, tulevista koulutuksista tai vaikka tietoa vastavalmistuneista kauneudenhoidon ammattilaista.

Reaaliaikainen kauppapaikka

Komedo.fi tarjoaa käyttäjilleen uutisten ja tapahtumatietojen lisäksi myös Palsta –nimisen kauppapaikan esimerkiksi hoitolan kalusteiden ja laitteiden myymiseen ja ostamiseen, rekrytointiin sekä liiketilojen myynti- ja vuokrausilmoituksien jättämiseen. Palstalla käyttäjä voi luoda ilmoituksen, lisätä siihen kuvia ja muokata tekstiä ilmoituksen jättämisenkin jälkeen. Ilmoitukset, vastaukset ja omien viestien muokkaukset näkyvät Komedo.fin Palstalla heti.

Palvelut pyritään pitämään maksuttomina

Komedo.fin ja sivustolla olevien palveluiden käyttö pyritään pitämään ilmaisena, sillä verkkosivuston toiminta on tarkoitus jatkossa rahoittaa kokonaan display-mainonnalla. Kaikki Komedo.fissä julkaistava sisältö on vapaasti nähtävillä tietokoneen lisäksi tableteilla ja kännyköillä ilman rekisteröitymistä tai tunnistautumista.

Lisätietoja antaa Akkukahva Median omistaja ja Komedo.fi päätoimittaja Jari Kannela, email Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

www.komedo.fi 


Akkukahva Media on vuonna 2012 perustettu Lahdessa kotipaikkaansa pitävä tietopalvelutoimintaan ja liikkeenjohdon konsultointiin erikoistunut yritys. Komedo.fi kuuluu Akkukahva Median omistukseen.

Yhteystiedot

Akkukahva Media / Komedo.fi
PL 133
15101 Lahti
p. 050 568 0091
komedo@komedo.fi
Y-tunnus 1974927-3

LEHDISTÖTIEDOTTEET, UUTIS- JA TAPAHTUMAVINKIT
toimitus@komedo.fi

MEDIAMYYNTI
Jari Kannela
jari@akkukahva.com

PALAUTE
Palautetta voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen komedo@komedo.fi tai palautelomakkeella.

You are here Komedo.fi Mikä Komedo.fi?