Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Rekisteriseloste

  • PDF

www.komedo.fi -palvelu on kauneuden- ja ihonhoidon ammattilaisille, opiskelijoille sekä alasta kiinnostuneille kuluttajille kohdistettu verkkosivusto. Komedo.fi sivustolla olevien palveluiden käyttö pyritään pitämään maksuttomana, sillä verkkosivuston toiminta on tarkoitus jatkossa rahoittaa kokonaan display-mainonnalla. Kaikki Komedo.fissä julkaistava sisältö (pl. myynti- ja ostopalsta) on vapaasti nähtävillä tietokoneen lisäksi tableteilla ja kännyköillä ilman rekisteröitymistä tai tunnistautumista.

Komedo.fi sivuston omistaa Akkukahva Media, joka kerää sivustollaan tietoja niiden käytöstä. WWW-palvelimen käytöstä tallentuu normaalia WWW-palvelinlokia vastaavaa tietoa seuraavasti:

  • Käyttäjän koneen IP-osoite
  • Käyttäjän käyttämä välityspalvelin (proxy)
  • Käyttäjän selaimen versio, kielimääritykset, pakkaustavat, http-versio, tunnistetut tietotyypit.
  • Käyttäjän tietokoneen käyttöjärjestelmä
  • Tieto siitä, mistä kohteeseen on tultu (ns. referer-tieto)
  • Käynnin ajankohta
  • Ladatut tiedostot

Näitä tietoja kerätään, jotta Akkukahva Media saa Komedo.fi sivuston käytöstä tilastotietoja ja voi kehittää palvelujaan tehokkaammiksi ja paremmin käyttötarkoitustaan vastaavaksi. Akkukahva Media voi halutessaan julkaista tilastotietoja palvelimensa käytöstä ja yllä mainituista tiedoista. Emme kuitenkaan julkaise käyttäjien koneiden IP-osoitteita. Yllä luetellut tiedot voivat yksilöidä käyttäjän tietokoneen, mutta ei käyttäjää itseään. Siksi niistä syntynyt rekisteri ei ole henkilötietolain tarkoittama henkilötietorekisteri. Käyttämällä Akkukahva Media -yhtiön tekemiä tai julkaisemia www-sivuja käyttäjä antaa suostumuksensa näiden tietojen keräämiseen.

Akkukahva Media kerää Komedo.fi sivustolla myös tietoja käyttäjien sähköpostiosoitteista, puhelinnumeroista ja nimistä. Käyttäjätietoja saadaan käyttäjien rekisteröityessä Komedo.fi sivuston Palsta -nimiseen palveluun, jonka edellytyksenä on käyttäjärekisteröityminen. Akkukahva Media voi käyttää keräämiänsä tietoja esimerkiksi tiedotteiden postituksiin. Vastaanottaja voi halutessaan milloin tahansa lopettaa tiedotteen lähettämisen omaan sähköpostiosoitteeseen ilmoittamalla siitä Akkukahva Media –yhtiölle tiedotteen lopussa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Poistamme kyseisen henkilön tiedot silloin osoiterekisteristämme. Mikäli tiedotteen vastaanottaja ei ilmoita Akkukahva Media –yhtiölle haluavansa lopettaa ko. tiedotteen vastaanottamisen sähköpostiinsa, ko. tiedotteen vastaanottaja antaa suostumuksensa tiedotteen edelleen lähettämisestä hänelle.

Akkukahva Media voi myös käyttää sähköpostiosoitteita ja nimiä suoramarkkinointiin. Käyttämällä Komedo.fi sivustoa käyttäjä antaa suostumuksensa em. tietojen keräämiseen ja käyttämiseen kuvatulla tavalla.

Kauneudenhoitoalan ammattilaisille sekä opiskelijoille tarkoitettuja palveluita tuottavat yritykset voivat ilmoittaa yhteystietonsa Komedo.fi sivuston tietokantaan (linkit) maksuttomasti. Tällöin kyseisen yrityksen perusyhteystiedot ja toimiala tai tuoteryhmät julkaistaan Komedo.fi Linkit -osiossa. Akkukahva Media / Komedo.fi pidättää itsellään oikeuden täysin vapaasti päättää, minkä yhtiön tiedot se julkaisee Linkit -osiossa ilman, että Akkukahva Media perustelee esim. mahdollista hylkäämispäätöstään mitenkään kyseiselle yhtiölle. Pääasiallinen julkaisukriteeri on se, että yhtiön toimiala ja tuotteet / palvelut soveltuvat em. kauneusalan tavaran- ja/tai palveluntoimittajaksi.

Antaessaan yhteystietonsa julkaistavaksi Komedo.fi sivustolla kyseinen yritys antaa suostumuksensa siihen, että Akkukahva Media / Komedo.fi saa lähettää omia sähköisiä tiedotteitaan yhtiön antamiin sähköpostiosoitteisiin.
Mikäli yhtiö kieltää tällaisten sähköisien tiedotteiden lähettämisen osoitteisiinsa, Akkukahva Media / Komedo.fi voi harkintansa mukaan poistaa kyseisen yrityksen Linkit -osiosta.

Akkukahva Media ei luovuta käyttäjien sähköpostiosoitteita tai nimiä ulkopuoliselle, kolmannelle osapuolelle ilman käyttäjän antamaa lupaa. Akkukahva Media -yhtiön edellä mainituilla tavoilla saatu Komedo.fi -sivuston lukijoiden sähköpostiosoitteisto on vain yhtiön omassa käytössä eikä sitä anneta, lainata, vuokrata tai myydä kolmansille osapuolille.

Akkukahva Media ei kerää eikä tallenna käyttäjistä Henkilötietolain 3. luvussa tarkoitettuja ns. arkaluonteisia tietoja.

Akkukahva Media suojaa keräämänsä tiedot siten, että normaalissa tietojärjestelmän käytössä eivät Akkukahva Media -yhtiön ulkopuoliset tahot pääse tarkastelemaan salaisiksi tarkoitettuja tietoja. Tietoja voidaan käyttää tutkimukseen tai tilastoihin.

Jokaisella on oikeus tiedon etsimiseksi tarpeelliset seikat ilmoitettuaan saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja sähköpostirekisteriin on talletettu tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Sen, joka haluaa käyttää tätä oikeuttaan tulee esittää todistus siitä, että sähköpostiosoite on hänen hallussaan. Todistukseksi kelpaa esimerkiksi palvelusopimus, josta tiedot käyvät ilmi. Lisäksi tulee todistaa henkilöllisyytensä sekä luovuttaa Akkukahva Media -yhtiölle omakätisesti allekirjoitettu pyyntö saada nähtäväkseen nämä tiedot. Esitettyään nämä dokumentit, saa esittäjä tiedokseen henkilötietolain 26 §:n luettelemat tiedot. Mikäli edellisestä tietojen tarkistuksesta on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi, perii Akkukahva Media tietojen antamisesta korvauksen.

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot:

Akkukahva Media / Komedo.fi
PL 133, 15101 Lahti
Puh. 050 – 568 0091
sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Viimeksi päivitetty 05.12.2013 14:22

Yhteystiedot

Akkukahva Media / Komedo.fi
PL 133
15101 Lahti
p. 050 568 0091
komedo@komedo.fi
Y-tunnus 1974927-3

LEHDISTÖTIEDOTTEET, UUTIS- JA TAPAHTUMAVINKIT
toimitus@komedo.fi

MEDIAMYYNTI
Jari Kannela
jari@akkukahva.com

PALAUTE
Palautetta voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen komedo@komedo.fi tai palautelomakkeella.

You are here Komedo.fi Rekisteriseloste