Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut

Komedo.fi | Ohjeita Palstalle

Komedo.fi:n Palstalla voit rekisteröidyttyäsi ilmoittaa ilmaiseksi kun olet myymässä, ostamassa, rekrytoimassa tai vuokraamassa.

1. Rekisteröidy käyttäjäksi

Rekisteröidy käyttäjäksi klikkaamalla "Rekisteröidy" linkkiä esimerkiksi Palstan etusivulla. Anna rekisteröityessäsi nimesi, luo itsellesi nimimerkki, syötä sähköpostiosoitteesi sekä luo itsellesi salasana. Järjestelmä lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuspyynnön, joten käy lukemassa rekisteröitymisen jälkeen sähköpostisi ja aktivoi käyttäjätilisi sähköpostin linkkiä klikkaamalla.

2. Kirjaudu sivustolle

Rekisteröidyttyäsi kirjaudu sivustolle joko etusivulta tai Palstan miltä tahansa sivulta. Kirjautumisen jälkeen sivusto ohjaa sinut automaattisesti Palstan etusivulle.

3. Luo uusi ilmoitus

Kullekin ilmoitukselle löytyy Palstalta oma alueensa, joten parhaimman tuloksen saat aikaseksi kun et ilmoita samassa ilmoituksessa myyväsi sekä ostavasi jotain vaan luo myyntitavaroista oma ja ostoaikeistasi oma ilmoitus. Uuden ilmoituksen voit luoda muutamalla eri tapaa. Valitse joko sivuston ylävalikosta Palsta --> Uusi aihe tai siirry suoraan ilmoitustasi vastaavalle aihealueelle ja klikkaa Palstan vasemmasta reunasta löytyvää "UUSI AIHE" kuvaketta.

  • Kategoria. Tarkista, että Kategoria on oikein eli vastaa tulevan ilmoituksesi sisältöä-
  • Aihe. Anna ilmoitukselle selkeä mahdollisimman selkeä ja ytimekäs aihe, jolloin kävijä voi jo aiheesta päätellä mitä olet myymässä, ostamassa, vuokraamassa jne
  • Viesti. Syötä itse ilmoitus Viesti -kenttään. Pyri ilmoittamaan viestissäsi mahdollisimman tarkasti laitteen, tavaran tai tilan kunto sekä ominaisuudet. Hinta sekä paikkakunta on myös hyvä muistaa ilmoittaa.
  • Liitetiedostot. Mikäli sinulla on kuvia, joita haluat syöttää ilmoitustasi tehostamaan valitse ne klikkaamalla "Lisää tiedosto". Valitse tämän jälkeen ruudulle avautuvasta ikkunasta tiedosto koneeltasi ja vahvista valinta klikkaamalla "Avaa" (tai tuplaklikkaamalla tiedostoa). Ikkuna tämän jälkeen sulkeutuu ja voit lisätä seuraavia tiedostoja halutessasi. Palsta tukee liitetiedostona kaikkia yleisimpiä tiedostomuotoja, joten samassa ilmoituksessa voi olla kuvia tai tekstidokumetteja liitteenä.
  • Kirjoita koodi. Ilmoituksen lopussa pyydetään syöttämään kahdesta sanasta muodostettu, ReCAPTHAksi sanottu tarkiste. Jos et saa selvää mitä ruudulla lukee, luo ruudulle uusi vahvistuskoodi napsauttamalla koodikentän oikealla puolella olevien sinisten painikkeiden ylimmäistä "Päivitä koodi" painiketta. Syötä koodi alla olevaan vahvistuskenttään.

Tämän jälkeen voit lähettää ilmoituksesi napsauttamalla alareunassa olevaa "Lähetä" painiketta.

4. Muokkaa ilmoitustasi

Välillä tulee tarpeen muokata jo tehtyä ilmoitusta. Kun olet kirjatuneena Komedo.fi sivustolla, voit muokata lähettämiäsi ilmoituksia avaamalla Palstalla ilmoituksesi ja napsauttamalla violetin väristä "MUOKKAA" painiketta. Luomasi ilmoitukset voit hakea joko Palstan muiden ilmoituksien joukosta tai valitsemalla sivuston ylävalikosta PALSTA --> Omat aiheeni.

Palsta avaa ilmoituksesi/viestisi muokkaustilaa, jossa voit tehdä tarpeelliset muutokset. Muita käyttäjiä varten on hyvä mainita, syy minkä takia muokkauksen teki (esim. hinnan alennus, kuvien lisääminen jne.). Nämä merkitään erilliseen, viestikentän alapuolella olevaan "Muokkauksen syy" kenttään. Syyn ilmoittaminen ei ole pakollista. Kun olet tehnyt tarpeelliset muokkaukset, niin napsauta vielä "Lähetä" painiketta vahvistaaksesi muutokset.

5. Ongelmatilanteet

Ota yhteyttä Komedo.fi ylläpitoon palautelomakkeella. Kerro lomakkeella mahdollisimman tarkasti mitä on tapahtunut tai mitä pitäisi tehdä. Jos tämä tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta, niin voit laittaa palautteeseen myös soittopyynnön (sekä ajankohdan jolloin sinuun voi ottaa yhteyttä). Palstaa ylläpidetään seitsemänä päivänä viikossa ja hyvinkin poikkeavina kellonaikoina, joten ilmoita sellainen kellonaika joka sinulle oikeasti sopii.

Lue lisää...
Sivu luotiin ajassa: 0.188 sekuntia
 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Palsta Apua