Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut

Komedo.fi | Palstan säännöt

Komedo.fi sivustolla voi osallistua keskusteluihin ja kommentointeihin sivustolla julkaistavien artikkelien yhteydessä sekä keskustelupalstalla.

1§ Rekisteröityminen ja nimimerkki

Kuka tahansa voi lukea keskusteluja ja kommentteja. Keskusteluihin osallistuminen ja artikkelien ja muun sisällön kommentoiminen sivustolla edellyttää palveluun rekisteröitymistä ja kirjautumista sisään sivustolle.

Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjä luo itselleen nimimerkin. Valittu nimimerkki näkyy kaikissa rekisteröitymisen takana olevissa yhteyksissä, joissa henkilö sivustolla esiintyy. Jos keskustelija haluaa esiintyä omalla nimellään, omaksi nimimerkiksi voi valita myös oman nimensä. Toisen nimellä esiintyminen on kielletty.

Kun keskustelija tai kommentoija on kirjautunut sivustolle ja julkaisee viestinsä, hänen luomansa nimimerkki näkyy automaattisesti viestin yhteydessä.

2§ Vastuu viestien sisällöstä

Jokainen keskusteluihin ja kommentointeihin osallistuva henkilö vastaa itse siitä, että hänen viestiensä sisältö on lakien ja hyvien tapojen mukaista. Keskusteluihin ja kommentointeihin osallistuva vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijänoikeudet ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset palvelussa julkaisemaansa materiaaliin. Jos keskustelija tai kommentoija haluaa käyttää jonkun toisen kirjoittamaa aineistoa viestinsä osana, lähde on ehdottomasti mainittava.

Kirjoittaja on Suomen lain mukaisesti rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa viestiensä sisällöstä.

Komedo.fi:n keskusteluissa ja kommenteissa julkaistavat mielipiteet eivät välttämättä edusta Komedo.fi:n tai Akkukahva Median mielipiteitä tai linjaa. Akkukahva Media ja Komedo.fi eivät vastaa keskusteluissa ja kommenteissa esitetyistä sisällöistä tai palvelun ulkopuolisille sivustoille vievistä linkeistä eikä linkkien takana olevien aineistojen sisällöistä.

3§ Tekijänoikeudet

Akkukahva Medialla ja Komedo.fi:llä on oikeus korvauksetta käyttää ja uudelleenjulkaista tai luovuttaa edelleen muunneltuna tai alkuperäisessä asussaan joko kokonaan tai osittain ja/tai liitettynä johonkin toiseen aineistoon käyttäjän palvelun kautta keskustelupalstoille tai kommentointeihin lähettämää tai välittämää aineistoa Akkukahva Median liike-, tiedonvälitys-, pr-, tai muussa toiminnassa. Komedo.fi saattaa esimerkiksi poimia otteita keskusteluista tai kommenteista ja julkaista niitä artikkeleiden yhteydessä.

4§ Keskustelujen valvonta ja asiattomat viestit

Sivuston keskusteluja valvotaan pääsääntöisesti ”Ilmoita asiaton viesti” -ilmoitusten perusteella. Sivuston ylläpitäjä ja palstan valvoja voi halutessaan poistaa yksittäisiä viestejä, viestien osia tai kokonaisia viestiketjuja tai muokata niiden sisältöä. Sivuston ylläpitäjän tai keskustelupalstan valvojan muokkaamissa viesteissä on näkyvissä aina muokkausen ajankohta, muokkaajan tunnus sekä muokkausen syy. Sivuston ylläpitäjällä ja keskustelupalstan valvojalla on myös oikeus estää yksittäisen keskustelijan pääsy sivustolle estämällä viestien lähettäminen häirikön käyttämästä IP-osoitteesta.

Keskusteluissa ja kommenteissa on pysyttävä asiassa. Asiattomia, julkaisukelvottomia viestejä ovat mm. seuraavat viestit tai linkit:

 • Herjaavat, rasistiset ja yksityiselämää loukkaavat viestit
 • Valheellista tietoa tai vihjauksia sisältävät viestit
 • Mainokset tai viestit, jotka tarjoavat lääkevalmisteita
 • Rikokseen yllyttävät viestit
 • Väkivaltakuvauksia sisältävät viestit
 • Siveettömät tai lapsen koskemattomuutta loukkaavat viestit
 • Muulla tavoin komedo.fi:n ylläpidon asiattomiksi katsomat viestit, esim. kiroilua, huutamista ISOILLA KIRJAIMILLA, viestien monistamista ja massapostituksia sisältävät viestit.
 • 5§ Oikean keskustelualueen valinta palstalla

  Palsta on tällä hetkellä jaettu muutamaan eri alueeseen, joten ennen uuden aiheen aloittamista, mieti mihin alueeseen se kuuluu. Palstaa kehitetään jatkuvasti, joten myöhemmin saattaa uusia aihealueita ilmaantua havaitun tarpeen mukaisesti. Älä kirjoita samaa viestiä useampaan kuin yhteen viestiketjuun tai useammalle kuin yhdelle alueelle.

  6§ Mainostaminen eli kaupalliset ilmoitukset

  Palstalla oleva Myynti-ilmoitukset osio on tarkoitettu vain kertaluontoiseen kalusteiden, laitteiden ja tarvikkeiden myymiseen. Mikäli edustat maahantuojaa, jakelijaa, jälleenmyyjää tjms. yritystä, jonka liiketoimintaan kuuluu kauneudenhoitoalan kalusteet, laitteet tai tarvikkeet ja haluat saada yrityksesi tuotteille näkyvyyttä, lue ensin mediatiedot display-mainonnan osalta.

  Mainokset, spam-viestit tai muut kaupallisiksi tulkittavat viestit voidaan poistaa ilman eri varoitusta palstalta.

  7§ Viesteihin liitettävä allekirjoitus

 • Tulee määritellä käyttäjän foorumiprofiilissa, ei lisätä käsin viesteihin.
 • Internet-osoitteen ollessa kyseessä, sallitaan vain tarkka URL-osoite.
 • Fontin koko ei saa olla normaalia suurempi ja pitää muutenkin olla hillitty ulkoasultaan
 • Mikä tahansa ylläpidon sääntöjen vastaiseksi tulkitsema allekirjoitus tai avatar-kuva voidaan poistaa ilman eri ilmoitusta.
 • Tervetuloa mukaan!

  Toivotamme kaikki tervetulleiksi keskustelemaan ja kommentoimaan sekä viihtymään sivustollamme. Viihtyvyyden takaavat mm. tässä kerrottujen sääntöjen noudattaminen sekä kaikin puolin asiallinen, toisia kirjoittajia ja heidän mielipiteitään arvostava sananvaihto.

  Lue lisää...
  Sivu luotiin ajassa: 0.166 sekuntia
   

  Komedo.fi

  Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

   

  Ota yhteyttä

  Akkukahva Media / Komedo.fi

  Osoite: PL 133, 15101 Lahti

  Puhelin: +358 50 568 0091

  Sähköposti: komedo@komedo.fi

  Internet: www.komedo.fi

  Palautelomake

  You are here Palsta Säännöt