Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Haku vuonna 2013 alkaviin estenomiopintoihin päättyy huomenna

AMK-Yhteishaku 2013 on käynnissäKevään yhteishaku syksyllä alkavaan kauneudenhoitoalan ammattikorkeakoulututkintoon (Estenomi) valmistavaan koulutusohjelmaan on nyt käynnissä. Haku päättyy 3.4.2013. Koulutusta on tarjolla päiväopintoina. Vantaalla opetus tapahtuu suomenkielellä ja Vaasassa ruotsinkielellä.

Laurea-ammattikorkeakoulu, Vantaa, Tikkurila

Kauneudenhoito on nopeasti kehittyvä ja eri tieteitä yhdistävä kansainvälinen ala: työssä kosmetiikkatietous yhdistyy kaupalliseen osaamiseen. Kemian ja biokemian opinnoissa perehdytään ihon ja hiusten rakenteeseen sekä niiden hoidossa, suojauksessa ja ehostuksessa käytettävien tuotteiden ainesosiin. Lisäksi opiskelija oppii suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään alan liiketoimintaa ja palveluja sekä huomioimaan alan lainsäädännön vaatimukset. Koulutukseen kuuluu myös tietotekniikkaa, kansainvälisiin tehtäviin valmistavia kieliopintoja, myynti- ja markkinointitaitoja sekä viestintää.

Opetusmuoto: Päiväopinnot
Aloituspaikat: 30
Vuonna 2012 hakijoita 632 (629 naista, 3 miestä), joista 30 valittiin (30 naista, 0 miestä).

Yrkeshögskolan Novia, Vasa

Skönhetsbranschen expanderar ständigt och omfattar flera kunskapsområden. Kunskap om hudvård, make-up, hårdesign, stilrådgivning, stilhelheter, imagefotografering, estetik och analys av kosmetiska preparat ingår i utbildningen. Utbildningen strävar till att ge en bred bas att stå på inför de snabba förändringar och varierande arbetsuppgifter som man senare möter i arbetslivet. Under utbildningen ges de studerande möjlighet att via konkreta projekt utveckla sin kreativitet inom branschens olika specialområden.

Opetusmuoto: Päiväopinnot
Aloituspaikat: 18
Vuoden 2012 hakutilastoja ei ole saatavilla, sillä Vaasa ei ollut mukana yhteishaussa tuolloin.

Lähteenä Opintoluotsi -palvelu, johon tiedot on saatu koulutuksen järjestäjien, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen tallentamana tietona Opetushallituksen oppilaitostietojärjestelmästä (KOULUTA). Tietojen oikeellisuuden voit tarkistaa kyseisestä oppilaitoksesta.

Kysymyksiä estenomiopinnoista?

Mikäli estenomikoulutuksesta heräsi kysymyksiä, niin oppilaitoksien lisäksi opinnoista voi kysyä estenomiopiskelija Annina Nyholmilta täällä.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Haku vuonna 2013 alkaviin estenomiopintoihin päättyy huomenna