Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

MIKARY aikoo tarttua käsityöalojen mikroyrittäjien oloihin

Uusi käsityöalojen mikroyrittäjien yhdistys MIKARY pyrkii yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja alan yrityksien olojen parantamiseen. Toiminta aloitetaan kansalaisaloitteen valmistelulla.

MIKARY on vielä vahvistamaton voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys käsityöalojen MIKROyrittäjille. Yhdistys tulee Komedo.fi saamien tietojen mukaan olemaan kaikille MIKROyrittäjille avoin keskustelu- ja vaikuttamisympäristö ilman byrokratiaa tai suuria jäsenmaksuja. Yhdistyksen vaikuttajat ovat tehneet joulukuusta 2012 asti taustatyötä ja keräävät nyt kyselyn kautta tietoa käsityöalojen yhteisen kansalaisaloitteen valmistelua varten. Kansalaisaloitteella yhdistys pyrkii saamaan päättäjät paremmin ymmärtämään mm. korkean verotuksen vaikutusta käsityöyrittäjien työtuloon.

Käy vastaamassa kyselyyn

MIKARYn kysely on tarkoitettu kaikille käsityöläisaloille, joten kosmetologit, maskeeraajat, suutarit, sepät ym. käsityöalojen pienyrittäjät voivat siihen käydä vastaamassa. Kysely on avoinna Komedo.fi saamien tietojen mukaan huhtikuun loppuun saakka. Vastaa kyselyyn täällä.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa MIKARY aikoo tarttua käsityöalojen mikroyrittäjien oloihin