Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Kevät tuonut mukanaan jälleen valelaskuttajat

Yrittäjiltä kalastellaan parhaillaan rahaa perusteettomilla laskuilla, joita lähettää Suomen Yritysrekisterikeskus sekä BK Marketing Group Ab, varoitetaan Suomen Yrittäjien Yrityssanomissa.

Suomen Verkkomedia Oy

Toisen valelaskun taustalla on Suomen Verkkomedia oy -niminen yritys. Suomen Yrittäjien yrittäjiltä saamien tietojen mukaan näyttää siltä, että kyse on puhtaasti valelaskuista. Laskuja on lähetetty yrittäjille ilman, että heihin olisi oltu missään yhteydessä ennen laskun lähettämistä.

Lisäksi laskut ovat tulleet Intrum Justitian kuorissa. Intrumista on kuitenkin kerrottu, että heillä ei ole mitään tekemistä kyseisen yrityksen kanssa. Intrum on tehnyt asiasta Poliisille tutkintapyynnön.

"Silloin kun kyse on valelaskusta, yrittäjän on syytä tehdä poliisille rikosilmoitus eikä aiheetonta laskua pidä missään nimessä maksaa", ohjeistaa Suomen Yrittäjien lainsäädäntöasioiden päällikkö Janne Makkula. Makkula toteaa, että yrittäjän on kuitenkin syytä myös lähettää sähköpostia laskun lähettäjälle ja ilmoittaa, että lasku on aiheeton.

Suomen Yritysrekisterikeskus on julkaissut verkkosivuillaan tiedotteen, jossa se kertoo kyseessä olevan postituksesta tapahtuneesta virheestä johtuva väärinkäsitys. Lue tiedote täältä.

BK Marketing Group Ab

Toinen valelaskuttaja on BK Marketing Group Ab -niminen yritys. Laskun näköisen "lähetteen" alaosaan on ovelasti präntätty pienellä teksti: "Tervetuloa asiakkaalle Marketing Group Oy. Toivomme olet tyytyväinen palveluun. Huomaa, että tämä on tarjous ja maksua ei ole. Kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun."

Laskussa tarjotaan 12 kuukauden hakukonerekisteröintiä hintaan 475 euroa + alv. BK Marketing on ollut laskujen lähettäjänä ripeä, sillä yrityksen perustaminen on kaupparekisterissä vasta käsittelyvaiheessa. Kaupparekisteritietojen mukaan yhtiö ei ole vielä edes arvonlisäverovelvollinen.

Lähde: Suomen Yrittäjät

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Kevät tuonut mukanaan jälleen valelaskuttajat