Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Tehden on Suomen Hiusyrittäjien uusi jäsenetukumppani

Suomen Hiusyrittäjät ry. tarjoaa jäsenilleen uuden jäsenedun: 10 % alennusta Tehden-ohjelmiston hinnasta. Tehden on kauneusalan yrityksille suunniteltu kattava ohjelmistokokonaisuus.

Suomen Hiusyrittäjillä on nyt 11 jäsenetukumppania, kun huhtikuussa joukkoon liittyi Tehden Oy. Tehden Oy:n kauneusalan yrityksille suunniteltu ohjelmisto sisältää kassaohjelman, internet-ajanvarauksen, asiakashallinnan, tuote- ja varastonhallinnan sekä raportit. Ohjelmiston osista voi valita itselleen sopivan kokonaisuuden. Ohjelmisto toimii kokonaan internetin kautta, ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi kuukauden ajan tilaamalla koetunnukset nettisivuilta. Edullisesta kuukausimaksusta Hiusyrittäjien jäsenyritykset saavat nyt 10 % alennusta.

Tehden on osallistunut kevään kuluessa useisiin kauneusalan tapahtumiin, mm. Hiusverkko-tapaamiseen ja ”Helsinki Hair & Beauty 2013”-messuille. Hiusverkko-tapaamiset ovat OpinOvi-hankkeen ja Varsinais-Suomen aikuiskoulutusorganisaatioiden järjestämiä tapahtumia hiusalan ammattilaisille. Hair & Beauty-messuilla Tehden esitteli ohjelmistonsa ja järjesti arvonnan, jossa ilmaisen ohjelmiston voitti Oulun Hiusklinikka.

Kauneusalan yrityksille asiakaspalvelu on avainasemassa, kun otetaan käyttöön uusi ohjelmisto. Tehden Oy työllistää jo 16 henkeä ja voi taata erittäin hyvän tuen asiakkailleen. Tehden-asiakaspalvelu vastaa puhelimeen arkisin klo 9 - 16 ja teknisen tuen puhelin vastaa joka päivä klo 6 - 22.

Tehdenillä on parhaillaan käynnissä uusi arvonta, jossa voi voittaa vuodeksi ilmaiseen käyttöön täydellisen parturi-kampaamon tai kauneushoitolan Tehden-ohjelmistopaketin. Palkinto sisältää kassaohjelman, internet-ajanvarauksen, asiakashallinnan, tuote- ja varastonhallinnan ja raportit. Arvontaan voi osallistua 31.5.asti täällä: www.tehden.com/arvonta

Lisätietoja:
http://www.tehden.com/
www.facebook.com/tehden
Myyntipäällikkö Matti Pajula, puh. 040 558 0915, Tehden Oy

Tehden Oy ja Suomen Hiusyrittäjät yhteistyöhön

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Tehden on Suomen Hiusyrittäjien uusi jäsenetukumppani