Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Teknokemian Yhdistykselle uudet verkkosivut

Tiedote

Faktaa kosmetiikasta ja pesuaineista

Mitä paljon puhutut parabeenit oikeasti ovat? Tiesitkö, ettei alle 16-vuotiaiden tule värjätä hiuksiaan? Mikä pesuaine pitäisi valita millekin pyykille? Miksi siivoamalla voi säästää rahaa?

Teknokemian Yhdistys avasi uudet nettisivutVastaukset yllä oleviin kysymyksiin ja muuta arkipäivän kemikaaleja koskevaa tietoa on nyt helppoa löytää. Teknokemian Yhdistyksen uudelle verkkosivustolle http://www.teknokemia.fi/ on koottu runsaasti faktaa kosmetiikka- ja hygieniatuotteista sekä pesu- ja puhdistusaineista.

Edellä mainitut tuotteet ovat meille kaikille tuttuja, mutta tiedämme niistä yllättävän vähän. Sivustolla on muun muassa eri ainesosien merkitystä selittävät kosmetiikka- ja pesuainesanastot sekä tietoa siitä, miten erilaiset tuotteet toimivat. Puheenaiheet-otsikoiden alla käsitellään puolestaan teemoja, jotka aiheuttavat usein keskustelua ja mahdollisesti väärinkäsityksiä.

Sivustolle koottu tieto perustuu näitä tuoteryhmiä koskevaan lainsäädäntöön ja tieteelliseen tutkimustietoon sekä alan yhteisiin ohjeistuksiin. Suomenkielinen tietopankki kosmetiikka- ja hygieniatuotteista sekä pesu- ja puhdistusaineista on hyödyksi kenelle tahansa meistä, myös medialle, alan ammattilaisille, opiskelijoille ja opettajille.

Löydät uudet sivut osoitteesta www.teknokemia.fi

Teknokemian Yhdistys (TY) edustaa teknokemian alan teollisuus- ja maahantuontiyrityksiä. Alan tuotteisiin kuuluvat kosmetiikka- ja hygieniatuotteet sekä pesu-, puhdistus- ja hoitoaineet. Yhdistyksellä on tällä hetkellä 51 jäsenyritystä, joiden yhteinen osuus koko alan myynnistä Suomessa on noin 80 %. Alan yritykset tekevät jatkuvaa kehitystyötä, jotta kuluttajien ja ammattilaisten saatavilla olisi turvallisia ja yhä parempia tuotteita.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Teknokemian Yhdistykselle uudet verkkosivut