Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

SKY:n nuorisojaosto järjestää ideakilpailun

SKY:n nuorisojaosto järjestää ideakilpailunSuomen Kosmetologien Yhdistys ry:n nuorisojaosto järjestää yhdistyksen 75-vuotisen historian kunniaksi ideakilpailun alan opiskelijoille ja nuorille kosmetologeille. Kilpailun tarkoituksena on saada opiskelijat ja nuoret yrittäjät osallistumaan nuorisojaoston järjestämän tapahtuman ideointiin.

Kilpailussa tavoitteena on suunnitelkaa itsenäisesti tai pienryhmässä toteuttamiskelpoinen tapahtumapäivä, joka on suunnattu nuorille kosmetologeille ja opiskelijoille. Valmis kirjallinen ja vapaamuotoinen suunnitelma tulee toimittaa postitse tai sähköpostitse SKY:n toimistolle 30.8.2013 mennessä.

Kilpailun voittaja (yksilö tai ryhmä) saa stipendin arvoltaan 250 €, joka luovutetaan voittajalle ravintola Sipulin Talvipuutarhassa 5. lokakuuta yhdistyksen gaalaillallisella.

Lisätietoa: Kilpailukutsu

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa SKY:n nuorisojaosto järjestää ideakilpailun