Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Neon kynsilakat laittomia?

Neon kynsilakat osoittautuivat laittomiksi USA:ssa.Yhdysvallat on tunnettu varsin kummallisista lakipykälistä eri osavaltioissa, mutta harvemmin uutisoidut lakiasiat ovat koskenet kauneudenhoitoalaa.

Neon kynsilakka on yksi kynsialan villeimmistä trendeistä vähään aikaan, mutta MORE –lehdelle haastattelun antanut CND:n perustaja ja yhtiön nykyinen taiteellinen johtaja Jan Arnold paljasti, että neon kynsilakan valmistaminen on laitonta Yhdysvalloissa.

Neon kynsilakka on itse asiassa laitonta valmistaa Yhdysvalloissa, joten jos näet neonsävyisen lakan liikkeessä, se on maahantuotua tuotevalikoimaa – tai sitten sävy voi vain olla todella kirkas, mutta ei kuitenkaan oikea neon”; Jan Arnold toteaa.

Haastattelusta ei selviä miksi neon lakan valmistaminen on laitonta, mutta Komedo.fi toimitus selvitti syyn. Yhdysvalloissa neon väriaineiden käyttäminen ei ole laitonta, mutta niitä ei ole koskaan hyväksytetty Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeaineviranomaisilla (FDA). Rekisteröinti ja FDA:n hyväksynnän saaminen on mahdollista, mutta yksittäisille kynsilakkoja valmistaville yrityksille usein liian kallista.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kynnet Neon kynsilakat laittomia?