Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

IS:n kynsikilpailu ratkesi

Ilta-Sanomien järjestämään Suomen komeimmat kynnet -kilpailuun osallistui satoja suomalaisia - niin tavallisia kuluttajia kuin ammattilaisiakin.

Kilpalukuvia IS vastaanotti yli 500. Kilpailun voittajalle palkintona oli luvassa MissLisin Orly SmartGels Starter Kit -paketti (arvo 189,80 euroa), joka sisältää kotikäyttöön suunnitellun geelilakkauksen perustuotteet ja Mini LED-lampun, joka tarvitaan geelien kovettamiseen. Lisäksi pakettiin kuuluu kaksi SmartGels -värigeeliä. Ilta-Sanomien mukaan kilpailun suuren suosion johdosta lisäksi kahdelle osallistujalle lähetetään tuotepaketit.

Kilpailun voittaneen Tua Kuivalan näkemys havaijishortsikynsistä (Kuva: Tua Kuivala).

Kynsiraatiin osallitunut diplomikosmetologi Liisa Skurnik mainitsee Ilta-Sanomien nettisivuilla; "Havaijishortsit oli lopulta tuomariston ehdoton suosikki. Perusteluina on, että värimaailma on sopusointuinen, ne on pikkutarkasti tehty geelilakalla ja kuviointi jatkuu kynttä pitkin elävästi sekä harmonisesti. Kerrassaan upeaa työtä".

Voittajaksi raati valitsi kynsiteknikko espoolaisen Tua Kuivalan. "En ole käynyt koulutusta, mutta olen tehnyt työkseni kynsikoristeluja 1,5 vuotta. Havaijishortsien toteutukseen meni aikaa puolitoista tuntia ja tein koristelun omasta päästäni", Kuivala kommentoi voittoaan.

Erikoismaininnat ja tuotepaketit saavat lisäksi Kati Perttula (tennarikynnet) ja Sigi Porat (morsiuskynnet).

Suomen kannustus tennarikynnet, kirjoittaa Kati Perttula (Kuva Kati Perttula).

Pitsiä, pitsiä, pitsiä. Tänä kesänä pukeudutaan valkoiseen pitsiin ja ollaan ihanan romanttisia. Halusin tehdä itselleni kesäiset pitsikynnet ja ne sopisivat hyvin vaikka kesän morsiamelle, kertoo Sigi Porat (Kuva: Sigi Porat).

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kynnet IS:n kynsikilpailu ratkesi