Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Vähäkuopus jälleen palkinnoille Lontoossa

Vähäkuopus jälleen palkinnoille LontoossaOulussa Kynsikellari -nimistä yritystä pitävä Katja Vähäkuopus sijoittui hienosti toiseksi Scratch Magazine kynsilehden järjestämässä The Great Scratch Shoot Out! kynsivalokuvakilpailussa.

Kansainvälisen kilpailun tulokset julkistettiin eilen maanantaina Lontoossa päättyneillä Olympia Beauty messuilla. Tuomaristo huomioi arvostelussaan mm. tekniikkaa, väriä ja valaistusta, konseptin omaperäisyyttä, mallivalintaa sekä kuvan selkeyttä. Kilpailun voitto meni tällä kertaa järjestäjämaan Elizabeth Smithille ja kolmas tila Italiaan Clarissa Ciacciolle. Osallistujia sarjassa oli kaikkiaan lähes seitsemänkymmentä.

Vähäkuopus on urallaan sijoittunut muutoinkin erinomaisesti kansainvälisellä tasolla, sillä viime keväänä hän voitti Lontoon Kansainvälisen Kynsimestaruuskilpailuiden Photographic Nail Art -kategorian ylivoimaisesti lähes kahdenkymmenen pisteen erolla toiseksi tulleeseen Tamsin Grovesiin nähden.

Komedo.fi onnittelee Katjaa hienosta saavutuksesta!

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kynnet Vähäkuopus jälleen palkinnoille Lontoossa