Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Kynsinauhatatuointien suosio kasvaa

Kynsinauhojen tatuointi kasvattaa suosiotaan (Rad Nails)Kynsimaailmaa jakaa jälleen uusi trendi. Maailmalla kynsinauhojen koristelu on saanut suosiota erityisesti blogien ja Twitterin avulla, mutta edelleen jotkut ovat autuaan tietämättömiä asiasta.

Vaikka itse asiassa puhutaan kynsinauhojen tatuoinnissa, niin kyseessä ei ole oikea tatuointi vaan ihon pintaan lujasti veden avulla painettavissa oleva koristetarra. Kuuden dollarin hintaista tuotetta markkinoi yhdysvaltalainen verkkokauppa Rad Nails, joka postittaa tuotteita maailmanlaajuisesti.

Olit sitten mitä mieltä tahansa, niin tämä koristelutapa on saanut suurta suosiota maailmalla. Twitterissä osa tweettaajista on ylistänyt tätä parhaimmaksi keksinnöksi sitten kynsilakan, kun taasen joidenkin mielestä kynsinauhojen koristetarrat ovat mauttomin ikinä keksitty kynsiasia.

Jos asiakkaasi kysyvät kynsinauhojen tatuoinnista tai koristetarroista, niin nyt viimeistään tiedät mitä he tarkoittavat. Mitä mieltä olet itse - laittaisitko itse kynsinauhoisisi koristetarrat?

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kynnet Kynsinauhatatuointien suosio kasvaa