Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Satu Airio kolmanneksi Scratch Shoot Outissa

 

Satu Airio kolmanneksi Scratch Shoot Outissa.The Great Scratch Shoot Out kynsivalokuvakilpailu oli tälläkin kertaa todella maailmanlaajuinen kilpailu, sillä osallistujia oli niin Japanista, Kanadasta kuin lukuisista Euroopan maistakin.

Järjestävän tahon eli Scratch Magazine -kynsilehden mukaan tuomaristo huomioi arvostelussaan mm. tekniikkaa, väriä ja valaistusta, konseptin omaperäisyyttä, mallivalintaa sekä kuvan selkeyttä.

Kilpailutyöt olivat nähtävillä Olympia Beauty messuilla Lontoossa, jossa myös tulokset julkistettiin. Tänä vuonna kolmannen sijan jakoivat Iso-Britannian Sammy Grant ja Salossa Le Blank salonkia pitävä kynsimuotoilija Satu Airio. Toiseksi sijoittui Japanin Mitsue Kanehara ja voiton vei Kanadan Paulina Zdrada.

The Great Scratch Shoot Out on ollut suomalaisittain viime vuosina menestyksekäs, sillä vuoden 2012 kilpailussa toiseksi sijoittui Katja Vähäkuopus Oulusta.

Katso kuvat tämän vuoden voittajatöistä täältä.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kynnet Satu Airio kolmanneksi Scratch Shoot Outissa