Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Parikan ja Tolan kynnet saivat huomiota itsenäisyyspäivän vastaanotolla

Näyttelijä Pamela Tola (Royal Pink Oy)06.12.2013 Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto järjestetään tänä vuonna Tampere-talossa, jossa presidentti Sauli Niinistö isännöi puolisonsa Jenni Haukion kanssa juhlakonsertin ja vastaanoton.

Kutsuvieraiden joukossa nähtiin myös kansainvälisesti tunnettu suunnittelija Minna Parikka ja juuri ensi-iltansa saaneen Isänmaallinen mies elokuvassa esiintyvä näyttelijä Pamela Tola.

Mert Otsamon suunnittemassa puvussa vastaanotolle saapuneen Pamela Tolan kynsissä nähtiin puvun lookkiin yhdistetty Artistic Nail Design -geelilakalla tehdyt musta-kultaiset kynnet.

"Annoin Mertille vapaat kädet puvun kanssa ja innostuin erityisesti puvun kierrätysideasta. Myös kynsien osalta annoin ammattilaisen hoitaa koko hommat ja näin ihanat kynnet sain täydentämään kokonaisuuden. Ovat juuri sopivan juhlavat ja minun näköiseni! Kyllä nyt kelpaa juhlia Tampere-talossa", kommentoi Pamela Tola juuri ennen Tampere-talolle lähtöään.

Minna Parikan kynnet toteutti Royal Pink Oy:n Riikka Valtonen (Royal Pink Oy)Minna Parikan kynsissä nähtiin hänelle henkilökohtaisesti kustomoidut ja valmistetut Minxit (ammattilaiskäyttöön suunniteltu lämpökiinnitteinen filmikalvo, joka on patentoitu USA:ssa), joiden pohjavärinä oli trendikäs ruusukulta ja kirjaimellisesti katseen vangitsevana yksityiskohtana silmä.

Kynnet ovat Mirka Poikkeuksen Minna Parikan pyynnöstä suunnittelemat ja Kaliforniassa valmistetut. Kyseistä uniikkia designea ei ole saatavana siis muille.

"Idean silmäkuvioon sain alunperin Kenzolta, heillä on ollut paljon taivas- ja silmäteemaa, johon ihastuin. Oli kiva idea laittaa selkeää printtikuviota myös kynsiin ja nämä Minxit mustine silmineen ovat tosi tehokkaat! Pidän lopputuloksesta todella paljon, lisätyt timantit iiriksissä tuovat mukavan lisäkimalteen ja välkkeen. Kynnet sopivat todella hyvin kokonaisuuteen, toimivat "koruina" sillä en halua yhdistää asuun varsinaisia koruja. Nyt kengät, laukku ja kynnet toimivat hyvin puvun kanssa, ja lisäksi Minxin ruusukulta sopii sävyltään hiuksiini", kertoi Minna Parikka silmäkynsien taustoja.

Mirka Poikkeuksen Minna Parikalle suunnittelemat Minxit (Royal Pink Oy)

 

Maahantuonti:
Royal Pink Oy, Ltd
Aurinkokuja 5 E
33420 Tampere
p.045 128 0714
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.royalpink.fi

 

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kynnet Parikan ja Tolan kynnet saivat huomiota itsenäisyyspäivän vastaanotolla