Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Professionails on nyt ProNails

TAUSTAA

ProNails-merkin historia juontaa 30 vuoden taakse. Catherine Claus perusti ensimmäisen belgialaisen käsi- ja kynsihoitotuotteita valmistavan yrityksen tuolloin, vuonna 1981. Vahvat yrittäjyystaidot ja luovuus ovat johtaneet tämän yrityksen Euroopan huipulle kynsien ja käsien hoidon alalla.

Catherinen Claus ja Paul Parein

Catherine Clausin perustama, maailmanlaajuisesti toimiva yritys, sai johtoonsa lisävoimia vuonna 2009, kun toimitusjohtajaksi nimettiin Paul Parein. Paul Pareinin myötä yritys on keskittynyt entistäkin enemmän tuoteinnovaatioihin, laajentumiseen sekä tulevaisuuden strategioihin.

PRONAILS TÄNÄÄN

Tänä päivänä ProNails työllistää n. 100 henkilöä ja merkin tuotteita viedään Belgiasta 45 maahan ympäri maailman paikallisten maahantuojien kautta. Pääkonttori sijaitsee Belgiassa, Antwerpenin seudulla.

ProNails tunnettiin nimellä "Professionails" vuosikymmenien ajan. Tänä keväänä, vuonna 2012, nimi muutettiin selkeämmäksi ja tästä lähtien Professionails tunnetaan nimellä ProNails. Edelleen nimi viestii merkin olevan ammattilaistason kynsialan merkki, nyt hiukan selkeämmässä ja lyhyemmässä muodossa. ProNailsin tarkoituksena on edelleenkin tarjota naisille kauniit kädet, nyt vielä entistäkin tehokkaammin ja laadukkaampien tuotteiden avulla. Uusi slogan kuuluu: "Love Your Hands" eli rakasta käsiäsi, joka näkyy paitsi luonnonkynsiä kunnioittavista tekniikoista myös uusien, käsiä ja kynsiä entistäkin tehokkaampien, mutta silti turvallisten tuotesarjojen kautta. Käsien ja jalkojen hoitotuotteet ovat täysin uudistuneet ja näistä valikoimista sekä ammattilaiset että kuluttajat löytävät nyt erinomaiset välineet käsien, kynsien ja jalkojen hoitoon.

ProNails on tunnettu kansainvälisesti myös siitä, että merkki panostaa aktiivisesti kehittämiseen ja muodin luomiseen, ei ainoastaan muodin seuraamiseen. Kerran puolessa vuodessa ilmestyvä Naily News -lehti kokoaa kynsialan ammattilaisille tiedot uusimmista trendeistä, tekniikoista ja kehitetyistä uutuustuotteista.

Tuotteiden ja innovaatioiden lisäksi ProNailsin tärkeänä menestystekijänä on jo vuosien ajan ollut alan yksityiskohtaisin koulutus, joka antaa tuleville ammattilaisille erinomaiset eväät omaan työhönsä.

PRONAILS SUOMESSA

A Class Beauty on toiminut vuoden 2008 lopusta lähtien entisen Professionailsin ja nykyisen ProNailsin maahantuojana. Sittemmin ProNails on saanut merkittävän jalansijan myös Suomen markkinoilla ja tänä päivänä n. 400 kynsimuotoilijaa ympäri Suomen työskentelee ProNails-tuotteilla. Merkillä on tänä päivänä 7 koulutuskeskusta ympäri Suomen: Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Tampereella, Kouvolassa, Lahdessa sekä Pohjois-Suomen koulutuskeskus Puolangalla.

Myös Suomessa ProNails tunnetaan alan yksityiskohtaisimmista koulutuksista, alan laajimmasta tuotevalikoimasta erinomaisia tuotteita ja erityisesti UV-geelillä tehdyistä rakennekynsistä, jotka pysyvät äärettömän hyvin.  Muutamassa vuodessa ProNails-merkki on noussut alan nopeimmin kasvavaksi kynsimerkiksi. ProNailsin avainsanoja ovat laatu, luotettavuus, innostus ja ilo. Uuden nimen ja uusien tuotesarjojen myötä ProNails kutsuu nauttimaan näistä eduista satojen muiden suomalaisten alan ammattilaisten joukkoon!

ProNailsin esittelyvideo "Brand New World - New World Brand - Pronails":

Eikö video näy? Katso video suoraan YouTubessa.

Lähde:

A Class Beauty and Design Oy
Hanna Nurmi
Piispanportti 5
02240 Espoo
Puh. 045 130 4314
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kynnet Professionails on nyt ProNails