Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Kimmie Kyeesin nimikkosarja Minxille

Kimmie Kyees

Minxin perustajat Dawn Lynch-Goodwin ja Janice Jordan ovat iloisia julkistessaan heidän uusimman tuotesarjansa, jonka nimi on "The Minx Professional by Kimmie Kyees".

"Emme voisi olla enempää innoissamme saadessamme julkistaa tämän eloisan ja innostavan Minx sarjan", sanoi Minxin toinen perustajista Dawn Lynch-Goodwin. "Kimmie on yksi maailman tunnetuimmista kynsiartisteista ja hänen luovuus, mielikuvituksensa ja taiteellisuutensa on yhdistynyt fantastisesti ja se heijastuu hänen mielenkiintoiseen elämänsäkin."

Los Angelesissa asuvan Kimmie Kyeesin asiakasrekisteri pursuaa maailman tunnetuimpia näyttelijöitä, artisteja, taiteilijoita ja muita julkkiksia kuten artistit Katy Perry, Rihanna ja Pink. "The Minx Professional by Kimmie Kyees" on eloisa, leikkisä ja sataprosenttisesti rock and roll sisältäen kahdeksan eri designia; Lustrous Lizard, Rainbow Leopard, Krackled Kimmie, Leopard Sorbet, Star Light, Twiggy, Gotcha! sekä Psychedelic Funk.

Minxin maahantuojana toimii tamperelainen Royal Pink Oy.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kynnet Kimmie Kyeesin nimikkosarja Minxille