Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Lontoossa yritetään rikkoa manikyyrien maailmanennätys

Lontoolainen kauneudenhoitoalan oppilaitos The London College of Beauty Therapy (LCBT) aikoo rikkoa voimassa olevan Guinnessin maailmanennätyksen suurimmastamäärästä manikyyrejä kahdessa tunnissa.

LCBT loi alunperin ensimmäisen manikyyriennätyksen vuonna 2010 Guinness WorldRecordille, mutta menetti sen viime syyskuussa australialaiselle organisaatiolle.

Tänä vuonna yli sataviisikymmentä LCBT:n kynsiopiskelijaa yrittää viilata ja lakatajopa kolmentuhannen vapaaehtoisen kynnet kahdeksan tunnin aikarajan sisällä. Mikäliennätys onnistuu, se parantaa LCBT:n omaa vuoden 2010 tulosta 1103:lla sekä samallaluo uuden maailmanennätyksen.

LCBT teki alkuperäisen ennätyksen vuonna 2010 (Kuva: LCBT)

Ennätysyritykseen osallistuvat vapaaehtoiset saavat Toma lakoilla tehtyjenminimanikyyrien lisäksi ilmaisen tuotekassin. Tapahtumalla kerätään lisäksi varoja EveAppeal syöpäkeräykseen.

Ennätysyritys järjestetään LCBT:n tiloissa toukokuun 10.päivä klo 11 alkaen.

Katso video vuoden 2010 ennätyksestä:

Lähde: The London College of Beauty Therapy

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kynnet Lontoossa yritetään rikkoa manikyyrien maailmanennätys