Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Virtual Beauty Courses - opiskelua internetin kautta

 

Virtual Beauty Courses - opiskelua internetin kauttaBrittiläinen Virtual Beauty mahdollistaa ihon- ja kauneudenhoidosta kiinnostuneille mahdollisuuden suorittaa alan kursseja netin kautta.

Kurssivalikoima koostuu mm. manikyyristä, pedikyyristä, kasvohoitoidoista, vahauksista ja hieronnoista. Kurssin valinnan jälkeen opiskelija valitsee ajanjakson kurssin suorittamiseksi sekä suorittaa maksun. Tämän jälkeen hänelle lähetetään linkki valittuun kurssiin tai kursseihin, tarvittavia lisätietoja ja -materiaaleja. Opiskelija saa myös Skypen (ilmainen VoIP eli nettipuhelupalvelu) kautta kurssien ajaksi itselleen tutorin, jonka auttaa opiskelijaa mahdollisissa ongelmatilanteissa sekä motivoi eteenpäin. Täysin kokonaan ei kursseja kuitenkaan pysty etänä läpäisemään, sillä lopullinen näyttö osaamisesta tulee suorittaa Virtual Beautyn akatemiassa.

Katso lisätietoa Virtual Beautyn nettisivuilta.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat Virtual Beauty Courses - opiskelua internetin kautta