Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Nora Bode OXYjet hoitolaite

Nora Bode OXYjet LEO hoitolaiteNora Bode OXYjet on uusi ainutlaatuinen ja monipuolinen hoitolaite kasvojen hoitoon, jonka hoitotulokset ovat nähtävissä välittömästi hoidon jälkeen. Tämä happilaite on markkinoiden ainoa laatuaan, erittäin korkeatasoinen, sisältäen high-tech patentoidun teknologian. Laitteella onnistuu juonteiden ja ryppyjen täyttö ilman neuloja hellävaraisesti, tehokkaasti ja turvallisesti. Laitteeseen kuuluu kolme tehokasta hoitopäätä sekä hoidoissa käytettävät Nora Boden loistavat hoitotuotteet.

Suomessa Nora Bodea maahantuo ja markkinoi Stålberg Yhtymä Oy - Nora Bode Finland. Hoitoja ja tuotteita on tällä hetkellä saatavissa jo noin kolmestakymmenestä eri hoitolasta ympäri Suomen. Hoitojen tehoaineet eivät sisällä säilöntäaineita, hajusteita eikä emulgointiaineita. Puhtaat raaka-aineet yhdessä Fraunhofin Biolääketieteellisen tutkimustulosten kanssa takaavat asiakkaalle turvallisen, tuloksellisen hoidon ilman sivuvaikutuksia.

OXYjet® : The Pulsed Oxygen Pressure Injection

Tulevaisuuden suunnan näyttäjä ihonhoidossa, uusi syvävaikutteinen happipainehoito. Patentoitu teknologia. Tarkoin tutkitut ja testatut tehoainetiivisteet kuten esim. Ultra jet treatment tai Lip jet treatment imeytetään happipaineen avulla syvemmälle ihon kerroksiin asti. Elinvoimaa väsyneille soluille hoidolla, jolla saadaan sileä, kiinteä ja virkistynyt iho.

OXYspray: Oxygen Spray Treatment

Miellyttävän hellävarainen happisuihke stimuloi ihon omaa immuunijärjestelmää, lievittää ihoärsytyksiä ja pieniä vaurioita sekä nopeuttaa ihon paranemista. Tuotteina OXYfluid ja epäpuhtaalle akneiholle Anti Acne treatment. Hoitovaihe sopii kaikille ja sen tuloksena on kosteutettu, raikas ja pehmeä iho.

OXYaroma: The Oxygen Aroma Inhalation

Elinvoimaa ja energiaa koko keholle. Puhtaan hapen hengitys happimaskin kautta tai vaihtoehtoisesti lisättynä tippa Nora Boden omia 100% aromaattisia öljyjä. OXYaroma tuulahdus vaikuttaa hapen avulla sisäisesti elimistön soluihin ja tekee hoidosta todellisen hyvinvointihoidon. Tuloksena rentoutunut ja virkistynyt olo.

Nora Bode OXYjet LEO laitteen hoitopäät

Tuotteet, laite tai molemmat

Nora Bode Finlandin kautta hoitolaan voi valita OXYjet -laitteen, tuotteet tai molemmat. Nora Boden ampulleja nimittäin voi hyödyntää myös muiden merkkisten laitteiden yhteydessä.

Tuotteita löytyy ihon eritystarpeisiin aina rasvakudoksen täyttöaineisiin asti ja niille on ominaista kasvopohjaiset raaka-aineet, pieni molekyylikoko, samankaltaisuus ihon ainesosien kanssa ja testaus Fraunhofin Biolääketieteellisen tekniikan instituutissa. Nora Bodelta on saatavissa tarpeita vastaavat tuotteet ammatti- sekä myyntikäyttöön, koulutuksen, materiaalit sekä ammattilaisen edut. Viimeisen vuoden aikana Nora Bode on tehnyt yhteistyötä mm. Plastiikkakirurgia Fin-Estin kanssa sekä sponsoroinut erilaisia kiertueita.

Lisätiedot:
Ståhlberg Yhtymä Oy
Nora Bode Finland
p. 045 311 5771
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.norabode.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Nora Bode OXYjet hoitolaite