Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Nuorelle iholle suunniteltu Nimue Y:SKIN

Nimue on kehittänyt 10-20 vuotiaiden iholle Y:SKIN tuotesarjan.Etelä-Afrikkalainen Nimue-tuotesarja on kehittänyt oman tuoteperheen erityisesti 10-20 vuotiaiden iholle. Murrosiässä tapahtuu muutoksia talirauhasten toiminnassa, jonka seurauksena iho alkaa rasvoittua ja siinä saattaa esiintyä epäpuhtauksia.

Tuotteet sisältävät nuorten iholle sopivia aktiiviaineita oikeissa käytösuhteissa ja voimakkuuksissa, jolloin voidaan tasapainottaa ihoa ja edistää sen hyvinvointia ilman ihon ärtymistä. Kauneushoitolassa suositellaan Nimue-ihonpuhdistushoitoja joko yksittäisinä hoitoina tai usemman hoitokerran sarjana.

Tuotevalikoimaan kuuluu viisi tuotetta nuorelle iholle

Facial wash saippuaton puhdistusgeeli 200 ml pullo, ovh 51 euroa

  • Puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Rauhoittaa ihoa ja ehkäisee huokosten tukkeutumista.
  • Vaikuttavat aineet: 1,4 % kolmoisalfa-hydroksihappo (glykoli-, maito- ja sitruunahappo), jolla kevyesti kuoriva vaikutus. Teepuuöljy, jolla antibakteerinen ja tulehduksia rauhoittava vaikutus.

Facial balance kosteusemulsio 50 ml tuubi, ovh 29 euroa

  • Kevyt kosteusemulsio ihon päivittäiseen kosteuttamiseen ja rauhoittamiseen. Suojaa ihoa ympäristötekijöiden haittavaikutuksilta.
  • Vaikuttavat aineet: Pentavitin kosteuttaa. Ubikinoni toimii antioksidanttina. Fosfolipidit täydentävät ihon luontaista suojaa ja ehkäisevät kosteuden haihtumista iholta. Hydrolysoitu riisiproteiini suojaa ihon rakenteita. Kurjenpolviöljy, jolla antibakteerinen ja talin-eritystä tasapainottava vaikutus.

Facial care talineritystä tasapainottava hoitovoide 50 ml tuubi, ovh 32 euroa

  • Kevyt koostumus, joka rauhoittaa tulehduksia ja ehkäisee huokosten tukkeutumista.
  • Vaikuttavat aineet: 5 % kolmoisalfa-hydroksihappo (glykoli-, maito- ja sitruunahappo) kuorii ja uudistaa ihoa. Teepuuöljy, jolla antibakteerinen ja tulehduksia rauhoittava vaikutus. Lacto Complex tasapainottaa talineritystä. Retinyylipalmitaatti uudistaa ihoa Askorbyylipalmitaatti toimii antioksidanttina.

Active blemish control paikallishoitoaine 15 ml tuubi, ovh 16 euroa

  • Antibakteerinen paikallishoitotuote epäpuhtauksiin. Rauhoittaa tulehduksia ja nopeuttaa epäpuhtauksien paranemista.
  • Vaikuttavat aineet: 6 % kolmoisalfa-hydroksihappo (glykoli-, maito- ja sitruunahappo) kuorii ja uudistaa ihoa. Salisyylihappo liuottaa kuollutta solukkoa huokosista. Teepuuöljy, jolla antibakteerinen ja tulehduksia rauhoittava vaikutus. Retinyylipalmitaatti uudistaa ihoa. Askorbyylipalmitaatti toimii antioksidanttina. Rosmariiniöljy, jolla antibakteerinen ja rauhoittava vaikutus.

Purifying youth mask savinaamio 50 ml tuubi, ovh 31 euroa

  • Antibakteerinen savinaamio rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Vähentää rasvaisuuden tunnetta ja rauhoittaa ihoa.
  • Vaikuttavat aineet: Kaoliini absorboi talia. Teepuuöljy, jolla antibakteerinen ja tulehduksia rauhoittava vaikutus. Retinyylipalmitaatti uudistaa ihoa. Askorbyylipalmitaatti toimii antioksidanttina. Laventeliöljy, jolla antibakteerinen ja rauhoittava vaikutus.

Lisätiedot:
Disar Oy
p. 010 230 7000
www.disar.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Nuorelle iholle suunniteltu Nimue Y:SKIN