Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Biologique Recherche virkistää Suomen markkinoita

 Biologique Recherchen maahantuojana toimii Ab Procosmetica OySuomeen on rantautunut vastikään syksyllä 2013 uusi ammattikosmetiikkasarja, joka kantaa nimeä Biologique Recherche. Tuotesarja on suunnattu ammattilaisille ja pitää sisällään laajan valikoiman hoitolahoitokokonaisuuksia sekä kotihoitotuotteita niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksille ja hiupohjallekin.

Kyseessä on erittäin mielenkiintoinen, monimuotoinen ja monilta osin myös hyvin erilainen ihonhoitosarja ammattilaisille. Uutuussarja on raikas lisä jo pitkään muuttumattomana pysyneille ammattilaissarjamarkkinoille.

Biologique Recherche-tuotesarjan on alunperin kehittänyt ranskalainen biologi Yvan Allouche yhdessä fysioterapeuttivaimonsa Josette Allouchen kanssa 35 vuotta sitten. Alkutaipalleellaan yrityksen missiona oli  kehitellä uusia ja erilaisia ihonhoitotuotteita ammattilaisille, jotka olivat tyytymättömiä jo olemassa oleviin hoitotuotteisiin. Tuotteiden suosio kasvoi yllättävän nopeasti, jolloin myös tuotevalikoimaa ja tuotteiden koostumuksia piti kehitellä yhä paremmiksi.

Ihonhoitoa toisessa sukupolvessa

Jo alusta alkaen Biologiqe Recherchen maine tehokkuudesta, laadukkuudesta ja yksityiskohtaisesta sekä tarkasta suhtautumisesta ihonhoitoon on ollut suuressa suosiossa ammattilaisten keskuudessa. Tänä päivänä sarjan keulakuvana toimii sarjan perustajien poika, lääkäri Philippe Allouche, jonka innovatiiviset, lääketieteelliset näkemykset ihonhoidosta ovat parantaneet entisestään hoitotuotteiden ja menetelmien tehokuutta.  Tuotesarja on saatavilla ammattilaisilta yli 50 maassa ympäri maailman.

Sarjan tuotteet eivät sisällä keinotekoisia haju- tai väriaineita ja viimeisten vuosien tuotekehittelyn tavoitteena on saada tuotteista täysin parabeenittomia. Muiden, tutkitusti vähiten allergiaa aiheuttamien säilöntäaineiden pitoisuudet pyritään pitämään mahdollisimman alhaisina, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman puhtaita ja allergisoimattomia.Biologique Recherche tuotteita (Oy Procosmetica Ab)

Jokaiselle oma sekoituksensa

Tuotteiden aktiiviainepitoisuudet ovat erittäin korkeita ja aktiiviaineita ammennetaan niin kasveista, merestä kuin maaperästäkin. Hoitotuottesiin kuuluu erittäin laaja valikoima erityisesti voiteita, naamiota ja eri koostumuksen omaavia seerumeita. Tämä mahdollistaa hoidon suunnittelun ja toteutuksen aina asiakaskohtaisesti; jokainen asiakas saa jokaisessa hoidossa erilaisen sekoituksen hoitotuotteita ja aktiiviaineita iholleen. Harvoin tuotteita käytetään ”valmiina yksistään”; kosmetologi sekoittaa niin voiteita, naamiota kuin erityisesti seerumejakin  löytääkseen mahdollisimman täydellisen aktiiviainecoctailin hoitamalleen asiakkaalle.

Tehokkaan lisän erityisesti hoitolahoitoihin tuovat sarjan maineikkaat ja poikkeavat  tuotteiden levitysmenetelmät sekä ihon- ja kudosten aktivointimenetelmät, hoitolaitteet sekä vain ammattilaiskäyttöön tarkoitetut tehoboosterit.

Lisätiedot

Tuotesarjan maahantuojana toimii Ab Procosmetica Oy. Lisätietoa sarjasta voi lukea sarjan virallisislta internetsivuilta http://www.biologique-recherche.com sekä maahantuojan sivuilta www.procosmetica.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Biologique Recherche virkistää Suomen markkinoita