Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

ACO FACE -sarjan uutuus on herkälle iholle suunnattu BB-voide

ACO FACE -sarjan BB Cream (ACO HUD NORDIC AB)ACO FACE -sarjan BB cream kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti jättäen jälkeensä mattapinnan.

Tuote antaa iholle uutta heleyttä ja hehkua sekä tasoittaa ihoa kevyen meikkivoiteen tavoin. ACO FACE BB cream -voide on saatavilla yhdessä värisävyssä, joka sopii suomalaiselle iholle.

Tuote sisältää antioksidantteina kirkastavaa C-vitamiinia ja suojaavaa E-vitamiinia sekä tehokkaita luonnollisia kosteudensitojia (glyseroli ja sorbitoli). Lisäksi ACO FABE BB cream -voiteessa on luonnon hoitavia kasviöljyjä, kuten sheavoita ja puuvillansiemenöljyä, sekä mattapinnan jättäviä ainesosia.

ACO FACE BB cream sopii kaikille ihotyypeille. Kuivaihoisen kannattaa käyttää tuotteen alla lisäksi kosteusvoidetta. Tuote on hajusteeton ja parabeeniton. Hinta noin 12 € / 50ml. Saatavilla apteekeista.

Yhteydenotot:
Markkinointipäällikkö Annukka Tuomiranta; Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

ACO HUD NORDIC AB on johtava ihonhoitotuotteita myyvä yritys Pohjoismaissa. Valikoimaan kuuluvat niin lääkevoiteet kuin luksuskosmetiikkatuotteetkin. Oma tutkimus- ja kehityslaboratorio takaa turvalliset, uudenaikaiset tuotteet pohjoismaisille asiakkaille. ACOn liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa ja ACOlla työskentelee noin 100 työntekijää. Lisätietoa ACOsta osoitteessa www.aco.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet ACO FACE -sarjan uutuus on herkälle iholle suunnattu BB-voide