Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Rohdos-Alalta uutta ihonpuhdistukseen

Rohdos-Alalta uutta ihonpuhdistukseen: Ella Baché Detox.DETOX by Ella Baché palauttaa huonosti toimivalle iholle puhtauden ja raikkauden. Se auttaa heittämään hyvästit kiiltävälle iholle, suurille huokosille ja näpyille. Iho saattaa voida huonosti liian valvomisen, tupakoinnin, stressin tai väärän hoidon vuoksi. Ennen normaalisti toimiva iho voi saada rasvaisen ihon oireita.

DETOX AROMATIQUE on tehokkaaksi todistettu ihoa puhdistava kasviuuteyhdiste, joka auttaa rauhoittamaan talineritystä, tasoittamaan ihon happamuutta, vastustamaan epätervettä bakteerikantaa, vähentämään näppyjä ja pienentämään huokosia, jonka tuloksena on kaunis, raikas ja tasainen iho. Siinä vaikuttavat:

  • Greipinsiemenuute: luonnon antibiootti, jolla on vahvoja antibakteerisia ominaisuuksia  
  • Puressence: 16 tehokkaasti puhdistavaa aromaattista uutetta vaikuttavana yhdisteenä
  • Vihreä sinkki: mikroleväuute, joka on vahva antioksidantti ja talinerityksen hillitsijä

Tehoa kotihoitoon

  • Mattavaikutteinen tehovoide crème extra-matifiante on uuden ajan kevyt ja mattapinnan tekevä hoitovoide. Epäpuhtaudet vähenevät, huokoset pienenevät ja iho on mattapintaisempi.
  • Näppyjä nististävä tehoseerumi sérum sébatics 20,7% on täydellinen epäpuhtauksien hävittäjä. Tuloksena on vähemmän kiiltoa, vähemmän näppyjä, pienemmät huokoset ja paremmin voiva iho.
  • Epäpuhtauksia eliminoiva peitevoide correcteur pure focus 19,3% on värillinen, peittävä hoitovoide, joka häivyttää ja kuivattaa näpyt tarkasti ja nopeasti.

DETOX-kasvohoito mullistaa ihonpuhdistuksen

Rohdos-Alalta uutta ihonpuhdistukseen: Ella Baché Detox.Koska jokainen iho on yksilöllinen, on tärkeää että ihoa hoidetaan sen todellisen tarpeen mukaisesti. DETOX-kasvohoito joustaa ihon tarpeiden mukaan. Se sopii kaiken ikäisille ihoille ja mukautuu ottaa jopa huomioon herkän ihon erityisvaatimukset.

DETOX INTENSIVE

Rasvainen iho ja näpyt ovat erityisesti nuoren ihon ongelma. Ihoa hoidetaan usein väärin, mikä usein pahentaa tilannetta. Tämän tehokkaan ja toimivan hoidon avulla tulokset näkyvät nopeasti: ihon väri paranee, talineritys normalisoituu ja näpyt vähenevät. DETOX INTENSIVE -hoito sopii myös nuoren kukkarolle.

DETOX PERFECT

Huonosti toimiva aikuinen iho on usen helposti rasvoittuva. Se kiiltää ja iholla näkyy laajentuneita ihohuokosia ja näppyjä. Iho voi olla lisäksi paikallisesti sekä herkkä että kuiva. Hellävarainen DETOX PERFECT -kasvohoito sisältää lempeän kabukisivellinhieronnan. Hoidon ansiosta näpyt ja rasvaisuus vähenevät. Liftaava, ihon toimintoja parantava naamio jättää olon raikkaaksi ja ryhdikkääksi.

Lisätiedot:
Rohdos-Ala Oy
p. 09 7744 1500
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.rohdos-ala.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Uutuudet Rohdos-Alalta uutta ihonpuhdistukseen