Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Kauneusalan tosi-tv-sarja MTV:lle lokakuussa

Musiikkikanava MTV:llä, joka nykyisin on tunnetumpi enemmän reality-ohjelmistaan kuin musiikin näyttämisestä, alkaa uusi kauneudenhoitoalaan keskittyvä tosi-tv-sarja.

Sarjassa seurataan kahdeksaa ulkonäköpakkomielteistä brittinuorta, joilla kaikilla on tavoitteena luoda ura kauneudenhoitoalalla. Mentorinsa ja kauneusalan asiantuntijoiden avustuksella nuoret opiskelevat ja harjoittelevat mm. vahauksia, hierontaa, hiustenmuotoilua sekä tatuointien tekemistä - kunnes heidän tulee osoittaa taitonsa todellisille asiakkaille.

Beauty School Cop Outs (MTV UK)Beauty School Cop Outs -nimisen sarjan mentorina toimii Jamilla Paul, brittiläinen hius- ja kauneusalan yrittäjä, joka tällä hetkellä on mm. ehdolla vuoden kampaajaksi Iso-Britanniassa.

"Minä olen sarjassa nuorten pomo, päämentori ja tulen asettamaan heille tehtävät ja sitä kautta selvitän mitä he haluavat, missä he ovat hyviä ja autan heitä kunnes he ovat niin hyviä, että he itse selviytyvät tehtävistään", sanoo Jamilla. "Tämän shown tarkoitus ei ole nöyryyttää heitä tai nauraa heidän epäonnistumisilleen, vaikka on siellä paljon kyyneleitä ja naurua, vaan auttaa heitä ymmärtämään, mitä he tarvitsee oppia luodakseen menestyksekäs ura alalla."

Jamilla valittiin sarjaan hänen periksiantamattomuutensa, maanläheisen lähestymistapansa sekä motivointikykynsä johdosta.

"En ole varma mitä tuottajat ajattelivat saavansa, kun he palkkasivat minut, mutta olen varma siitä ettei ohjelma ainakaan vähättele alaamme. Aion keskittyä tehtäviin, jotka kertovat parhaan puolen hius- ja kauneusalasta, ja näyttävät sen sitoutumisen tason, joka tarvitaan näiden käsityöammattien hallitsemiseksi."

Sarjaa saa ensi-iltansa britannian MTV-kanavalla 29. lokakuuta. Sarjasta odotetaan MTV:n mukaan jopa suositumpaa kuin Suomessakin MTV:llä pyörivästä Geordie Shoresta, joten mikäli sarja täyttää odotukset, tullaan se varmasti näkemään myös Suomessa.

Katso lisätietoja Beauty School Cop Outs -sarjasta ohjelman omilta nettisivuilta.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Viihde Kauneusalan tosi-tv-sarja MTV:lle lokakuussa